Jėzus atneša išlaisvinimą – 2018.04.17

O Jozuė jiems tarė: „Nebijokite ir nenuogąstaukite! Būkite stiprūs ir ryžtingi, nes VIEŠPATS taip padarys visiems jūsų priešams, su kuriais jūs kovojate!“
Jozuės 10, 25

Kiek prakeikimų ir žalos sukelia prosenelių gyvenimas! Kiekviena nuodėmė suteikia priešui teisę kankinti vaikus, anūkus, proanūkius ir proproanūkius.
Mano proseneliai nebuvo geri. Vienas buvo dailidė ir turėjo karstų parduotuvę. O jo žmona naktimis užsiimdavo magija kalbėdavosi su mirusiaisiais – tai vadinama spiritizmu. Ji turėjo daug vaikų, bet nei vienas nebuvo laimingas ir jie patys turėjo tik vieną vaiką arba išvis jokių – tai buvo tuomet neįprasta.
Kita senelė puikiai išmanė magiją ir galėjo užkerėti žmones, kad jie pasveiktų – bent jau fiziškai. Bet jei velnias tau padaro kažką gero, jis nori atlygio – tavo sielos. Mano tėvas vaikystėje irgi buvo užkalbėtas ir kentė depresiją, kuri pasitraukė tik tada, kai jis senatvėje savo gyvenimą pavedė Jėzui. Jėzus yra Viešpats, kuris gali sunaikinti kiekvieną prakeikimą! JIS gali atleisti protėvių kaltę ir išlaisvinti mus iš visų padarinių. JIS tikrai yra viešpačių Viešpats.
Mane ir mano brolius bei seseris kankina savižudiškos mintys. Net kai tapau krikščioniu, tai nesibaigė. Kai kurie meldėsi už mane ir reikalavo visiškos laisvės nuo protėvių nuodėmių, bet niekas nepasikeitė. Tik tada, kai sutikau žmogų, kuris galėjo tiksliai pamatyti protėvių nuodėmes, buvau išlaisvintas. Žmogus išvarė šias piktąsias dvasias ir nuo to laiko aš neturiu minčių apie savižudybę.
Tik Jėzus iš tiesų išlaisvina! JIS nori mums gero, paties geriausio – priešas, kita vertus, nori mus sunaikinti ir privesti prie mirties.
Mūsų namų grupelę lankė viena moteris. Ji paniškai bijojo vandens, ežerų ir upių. Kartą už ją meldžiausi ir pamačiau nendres. Staiga man viskas paaiškėjo: tai buvo gausiai nendrėmis apaugusios upės pietų Rusijoje krantas; nendrėse gulėjo nužudytas žmogus. Kitą dieną mes meldėme atleidimo už šią didelę nuodėmę ir nuo tada moteris galėjo vaikščioti vandens pakrantėje. Ji stebėjosi: Pažiūrėk, antys stovi ant vienos kojos miegodamos! – ji niekada to nematė… Taip, štai kaip Jėzus išlaisvina!
JIS nori duoti mums dovanų, kurios gali atpažinti tokius pančius ir išlaisvinti žmones. JIS yra Viešpats ir nėra kito! Jėzus yra Atpirkėjas ir išlaisvintojas!
Melskimės, kad daugiau brolių ir seserų gautų šią atskyrimo ir atpažinimo dovaną! Melskimės, kad daugiau brolių ir seserų būtų išlaisvinti iš protėvių naštų! Ir pasitikėkime Dievu, kad JIS mus išlaisvins. Mes norime Jį mylėti, garbinti ir Juo sekti.

Ačiū, Jėzau! Tu esi kelias į laisvę! Tu esi tiesa, o ne priešas ir melagis! Tu esi gyvenimas, priešas nori mano mirties! Štai kodėl aš Tave myliu, Tavęs klausau ir paskui Tave seku! Tavyje yra gyvenimas – apstus gyvenimas!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.